Een verbouwing: noodzaak of wens

Een woning verbouwen kan diverse redenen hebben. Misschien is er iets verouderd, kapot of versleten? Of iets voldoet niet meer aan de veiligheidsnormen van tegenwoordig. In dat geval spreken we van een verbouwing uit noodzaak. Maar het verbouwen van uw huis kan natuurlijk ook een grote wens van u zijn. Omdat u misschien wat meer ruimte wilt, of uw smaak is veranderd ten opzichte van eerst of ten opzichte van de inrichting van de woning waar u bent ingetrokken. Hoe dan ook, een verbouwing is een grote, belangrijke klus die goed moet verlopen. Het nieuwe resultaat moet u immers vrolijker en gelukkiger maken dan hoe het voorheen gesteld was met uw huis. Wij hebben de oplossing voor u: schakel Aruna Bouw- & Interieurbedrijf in!

Een woning verbouwen is onze specialiteit

Aruna Bouw- & Interieurbedrijf is al sinds 2008 druk bezig met het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden. Al onze medewerkers hebben daarnaast al veel meer jaren ervaring in de bouw. Omdat wij deze gewaardeerde medewerkers graag bij ons houden en er zeker van willen kunnen zijn dat zij een woning (en de bijbehorende opdrachtgever natuurlijk) professioneel en netjes behandelen, hebben wij onze medewerkers vast in dienst. Dit betekent voor u dat u niet elke dag tijdens de verbouwing van uw woning nieuwe, onbekende gezichten ziet en dat u ervan uit mag gaan dat al onze medewerkers functioneren volgens onze kernwaarden. Zo houden zij zich aan de vooraf met u gemaakte afspraken, informeren zij u tijdens het verbouwen over de voortgang en regelen zij passende nazorg als er zich na de bouw gebreken voordoen. Kortom, als u uw woning laat verbouwen door onze vakmensen, dan weet u zeker dat het resultaat mooi wordt!

Veelzijdig bouwbedrijf

Omdat onze medewerkers voor allerhande bouwklussen in uw woning ingezet kunnen worden, hoeft u niet meer voor alle klussen aparte bedrijfjes in te huren.

Wij verbouwen uw gehele woning omdat de medewerkers van ons bouwbedrijf allemaal onder andere de volgende klussen kunnen oppakken:

  • Timmeren
  • Tegels zetten in bijvoorbeeld uw keuken, toilet of badkamer
  • Stuken van al uw muren
  • Schilderen van zowel deuren, kozijnen als muren
  • Leidingwerk organiseren

woning verbouwen

Neem nu contact met ons op

Laat het verbouwen van uw woning door de specialisten van Aruna Bouw- & Interieurbedrijf regelen. Bij ons bouwbedrijf brengt u al uw verbouwingswensen onder bij één aanspreekpunt. Bel dus snel naar 013 260 0003 en laat uw woning verbouwen door Aruna Bouw- & Interieurbedrijf!