Een renovatie maakt een bestaand huis weer als nieuw

Een woning renoveren zorgt er voor dat uw bestaande huis plotseling weer aan voelt als een nieuw huis. Weet u al wat u wilt laten renoveren? Uw badkamer of toilet? U wilt een dakkapel realiseren? U wilt uw woning laten voorzien van de allernieuwste domotica? U heeft interesse in een mooie erker of serre? Er zijn legio aan renovaties. Gelukkig hoeft u niet meer verder te zoeken naar een geschikt bedrijf voor de renovatie. Aruna Bouw- & Interieurbedrijf is dé partner voor elke bouw-, verbouw- en renovatieklus.

Een woning renoveren doen we al sinds 2008

Aruna Bouw- & Interieurbedrijf werkt al sinds 2008 druk aan het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden. Wij zijn zeer bekend in de regio en onze populariteit stijgt alleen maar. Dat komt omdat mensen onze aanpak enorm lijken te waarderen. Als u uw woning wilt laten renoveren gaan wij eerst rustig met u aan tafel zitten. U deelt met ons uw wensen en wij geven het juiste advies over wat in uw situatie allemaal mogelijk is. Vervolgens bepalen we wat het gewenste resultaat is en wanneer dit gerealiseerd moet zijn. Dit wordt allemaal netjes vastgelegd, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Dan kunnen wij snel uw woning renoveren. Onze vakmensen brengen op de afgesproken tijden bezoekjes aan uw mooie woning en zorgen er voor dat uw huis nog mooier, ruimer en veiliger wordt. Bent u inmiddels ook al overtuigd van Aruna Bouw- & Interieurbedrijf?

Zodra de woning renovatie begonnen is

Uw woning laten renoveren door onze vakmensen is een klus die professioneel, kwalitatief en snel wordt uitgevoerd. Dat komt omdat onze medewerkers hun werkzaamheden zeer slim inplannen. Het zal bij ons niet voorkomen dat een medewerker ‘s ochtends vroeg een muurtje gaat schilderen en vervolgens niks meer kan doen die dag, omdat de verf moet drogen. Ook zal het niet gebeuren dat een bepaalde klus niet direct opgepakt kan worden omdat een betreffende specialist die dag toevallig niet werkt. Al onze medewerkers zorgen er voor dat zij elke dag, de volledige werktijd, alle klussen kunnen oppakken.

Hierdoor verliest u dus niets aan tijd, geld of werkkracht! Verder garanderen zij u van het volgende:

  • Zij geven het beste advies
  • Zij werken met het nieuwste materiaal
  • Zij leveren de hoogste kwaliteit
  • Zij voorzien uw woning zo nodig van de beste nazorg
  • Zij renoveren met de nieuwste bouwmethodes

woning renoveren

Woning renoveren? Bel ons

Bel naar Aruna Bouw- & Interieurbedrijf via 013 260 0003 en laat uw woning renoveren door de vakmensen van ons bouwbedrijf!