Een nieuwe woning laten bouwen?

Wilt u dat uw woning via een bouw door onze specialisten gerealiseerd wordt? Heel verstandig! Onze deskundigen zijn namelijk gespecialiseerd in woning bouw, met hun jarenlange ervaring in de bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing, renovatie of onderhoud: bij Aruna Bouw- & Interieurbedrijf bent u aan het juiste adres. Heeft u al een woning waar u iets aan veranderd wilt hebben? Of wilt u iets op of aan uw woning bouwen, zoals een erker of een dakkapel? Of wilt u een geheel nieuw huis laten bouwen? Wij helpen u graag!

Hoe wij woning bouw aanpakken

Mocht u een nieuwe woning willen laten bouwen, dan willen wij u ten eerste hartelijk feliciteren. Het is ontzettend leuk een nieuwe woning te mogen realiseren, die misschien ook wel helemaal of gedeeltelijk door u is ontworpen. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij zo’n bouw? Eerst is het verstandig uw wensen duidelijk op papier te hebben staan. Zowel qua ontwerp als in kosten en tijd. Hoeveel wilt en kunt u financieel besteden aan de bouw van uw huis en wanneer moet de woning opgeleverd zijn? Onze vakmensen gaan hierover graag met u aan tafel zitten om al uw wensen en al onze mogelijkheden wat betreft woning bouw met u door te spreken. Zodra we een duidelijk plan hebben opgesteld, kan de bouw beginnen!

Wat ons bouwbedrijf voor uw woning bouw kan betekenen

Bij het bouwen van een woning komt erg veel kijken. Eén bouwproject bestaat bijvoorbeeld al uit verschillende taken. U heeft een stukadoor nodig, een loodgieter, een elektricien, een timmerman, een schilder en ga zo maar door. Gelukkig zijn onze vakmensen multifunctioneel: wij hebben voor elke klus een geschikte medewerker. U hoeft dus alleen maar met Aruna Bouw- & Interieurbedrijf te communiceren en afspraken te maken over uw woning en de bouw daarvan. Dat maakt zaken lekker makkelijk! Houd er alleen wel rekening mee dat de bouw van een huis het volgende verlangt:

  • Pleeg overleg met uw directe buren over uw plannen
  • Controleer of u voor bepaalde dingen een vergunning nodig heeft
  • Vraag zo nodig de vergunning ruim van te voren aan
  • Zorg dat er duidelijke technische tekeningen van uw huis zijn
  • Bepaal hoeveel u wilt en kunt besteden aan tijd en geld voor dit project

woning bouw

Professionele woningbouw, neem contact op

U wilt uw (nieuwe) huis volledig naar uw wensen vormen? Kies dan voor een betrouwbare, professionele en ervaren partner in woning bouw. Kies Aruna Bouw- & Interieurbedrijf! Bel vandaag nog naar 013 260 0003 en laat uw woning via een bouw door onze specialisten realiseren!