Bouwbedrijf brengt u meer ruimte

Nu u behoefte heeft aan meer ruimte, is een uitbouw aan uw woning dé oplossing voor u. Een woning uitbouw is in vele vormen te krijgen, zoals een veranda, serre, bijkeuken, erker, dakkapel of carport. Door te kiezen voor een uitbouw wordt uw woning een stuk ruimer. Dit verhoogt niet alleen uw woongenot, maar zorgt er ook voor dat uw huis veel meer waard is! Kortom, dit is hét moment om Aruna Bouw- & Interieurbedrijf in te schakelen: zij brengen u graag wat extra ruimte.

Een uitbouw aan uw woning biedt veel voordelen

Wij begrijpen het heel goed: u wilt meer ruimte, maar bent eigenlijk nog heel gelukkig met uw woning, de wijk waar u woont en de mensen om u heen. Een nieuw huis kopen heeft daarom niet uw voorkeur. Daarnaast is een nieuw huis meteen wel erg prijzig. En dan hebben we het nog niet eens over de verkoop van uw huidige woning gehad.. Het is dus een erg verstandige keus te kiezen voor een uitbouw. Of u nou kiest voor een serre, erker, veranda, dakkapel, garage, carport, bijkeuken of dakterras: u krijgt er hoe dan ook meer ruimte, meer woongenot en wellicht enkele jaloerse buren voor terug..! En wie wil dat nou niet?

Is een woning uitbouw ook iets voor mij?

Onze vakmensen hebben al sinds 2008 ervaring in het realiseren van een uitbouw aan uw woning. Mocht u dus vragen hebben over de woning uitbouw, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Misschien twijfelt u of uw woning wel geschikt is voor een bepaalde uitbreiding? Ook daarover kunnen onze specialisten u van antwoorden voorzien. Tevens geven zij advies wat in uw situatie het beste past. Bent u inmiddels ook overtuigd van de vele voordelen van extra woonruimte? Wij zetten ze hier graag nog even voor u op een rij:

  • Meer woonruimte
  • Meer natuurlijk licht
  • Veel keuze in soorten en designs
  • Hogere waarde van uw woning
  • Meer inrichtingsmogelijkheden

uitbouw woning

Contact

Wacht dus niet langer en laat uw woning ruimer, mooier en waardevoller maken door ons bouwbedrijf. Onze specialisten helpen u graag met het uitkiezen, uittekenen en realiseren van de door u gekozen uitbreiding. Bent u al overtuigd of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 013 260 0003 en laat de uitbouw van uw woning door Aruna Bouw- & Interieurbedrijf regelen!