Totaalconcepten in woning bouw

U wilt uw huis verbouwen  of woning renoveren en u bent op zoek naar een bouwbedrijf in de regio Tilburg. Dan bent u bij Aruna Bouw- & Interieurbedrijf aan het juiste adres. Wij gaan namelijk uit van het bieden van een totaalconcept. Wij helpen u van het begin tot het volledige eind. De vakmensen van ons bouwbedrijf bespreken eerst met u uw wensen en nemen vervolgens de volledige organisatie en bouw uit uw handen. Zowel voor particulieren (appartement verbouwen, huis renoveren)  als de zakelijke markt (verbouwing aan bedrijfspand) in Tilburg.

Ervaren bouwbedrijf voor uw verbouwing in Tilburg

Aruna Bouw- & Interieurbedrijf is opgericht in 2008. Wij zijn al jaren goed bekend én groeiend als bouwbedrijf in de mooie regio van Tilburg. Onze medewerkers hebben allemaal vele jaren ervaring in de woning bouw. Omdat onze vakmensen bovendien in vaste dienst werken, heeft u bij welke klus dan ook steeds één vast aanspreekpunt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u tijdens de verbouwing, steeds uw plannen opnieuw moet uitleggen. Bovendien werken onze medewerkers erg hard, zodat de renovatie of aanbouw van uw woning en binnen een mooie tijd af komt. Naast de bouw en verbouw van huizen kunt u ook een appartement verbouwen aan ons toevertrouwen.

Onze werkzaamheden als bouwfirma

U vraagt zich misschien af of ons bouwbedrijf ook voor u de juiste keus is om uw woning te verbouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook u kunnen helpen. Wilt u uw huis verbouwen? Heeft een verbouwing gepland? Uw huis renoveren, waarom niet? Voor al deze klussen bent u bij ons bouwbedrijf in Tilburg aan het juiste adres. Ook voor een aanbouw aan uw woning, of een uitbouw van een woning kunt u bij onze bouwfirma terecht. Zoals gezegd leveren wij totaalconcepten, dus van het begin tot het eind voor elk project in Tilburg is Aruna Bouw- en Interieurbedrijf uw partner.

Wij helpen u onder andere met:

  • Het plaatsen/renoveren van uw badkamer
  • Het plaatsen/renoveren van uw keuken
  • Het bouwen van bijvoorbeeld een serre, carport, tuinhuisje of dakkapel
  • Het schilderen en/of behangen van uw kamer(s)
  • Het isoleren van uw dak of zolder
  • Uit- en aanbouw van uw woning
  • Een complete woning verbouwen

bouwbedrijf tilburg

Vele mogelijkheden: Een aanbouw aan uw woning of uw huis renoveren?

Ons bouwbedrijf levert geen standaardoplossingen wanneer we uw woning renoveren of appartement verbouwen. Onze vakmensen weten vanwege hun jarenlange ervaring in de woning bouw u advies op maat te geven. Samen met u bespreken ze alle mogelijke oplossingen en leveren vervolgens perfect maatwerk af. Ook bij u in Tilburg gebruiken onze gewaardeerde medewerkers enkel de beste materialen en passen ze de nieuwste bouwmethodes toe. Schakel ons in voor een mooie aanbouw, verbouwing of een uitbouw van uw woning ook uw huis renoveren is voor ons geen probleem.

Uw woning verbouwen in Tilburg? Neem nu contact met ons op

Zoekt u een bouwbedrijf in Tilburg voor uw bedrijfspand of woning bouw? Wij helpen u graag! Kies voor een betrouwbare bouwfirma om uw huis te verbouwen, kies voor Aruna Bouw- & Interieurbedrijf. Bel snel naar 013 260 0003 en laat ons bouwbedrijf in Tilburg uw klus klaren!