Behoefte aan een verbouwing?

Op zoek naar een bouwbedrijf met de kennis en ervaring om uw huis te verbouwen. Kies dan voor Aruna Bouw- & Interieurbedrijf. Er is niets vervelender dan voor elke afzonderlijke klus een apart bedrijf in te moeten huren. Het ene bedrijfje schildert uw muur, het andere bedrijfje levert een loodgieter, weer een ander bedrijfje zet de tegels, en ga zo maar door. Dit kost u enorm veel tijd en geld. Laat uw huis daarom verbouwen door de specialisten van ons bouwbedrijf, Aruna Bouw- & Interieurbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw huis straks weer in no time mooi vernieuwd en lekker bewoonbaar is. Wij verbouwen huizen immers al sinds 2008 dus zijn goed ervaren.

Een huis verbouwen is een grote klus

Het verbouwen van uw huis is niet niks. U loopt er waarschijnlijk al een tijdje mee in uw hoofd en heeft nu toch echt de stap gezet dat het huis aan vernieuwing toe is. Heel verstandig van u. Door uw woning te verbouwen verhoogt u het woongenot voor u en eventuele andere bewoners en de waarde van uw huis gaat omhoog. Dus bij een eventuele verkoop geniet u dus nog steeds van de beslissing voor een verbouwing te hebben gekozen. Wij vinden het erg belangrijk dat u niet alleen op papier, maar ook gevoelsmatig, zorgeloos al uw wensen en werkzaamheden aan onze vakmensen over kunt dragen. Daarom zijn wij er erg alert op dat al onze medewerkers klantvriendelijk te werk gaan. Daarnaast kunnen al onze vakmensen allerhande werkzaamheden aannemen en kan het dus niet gebeuren dat er een dag niet aan een bepaalde taak gewerkt kan worden vanwege het gebrek aan een specialist. Tot slot zijn alle betrokken medewerkers bij uw verbouwing goed op de hoogte van alle afspraken die we voorafgaand aan het project met u gemaakt hebben. U bent dus verzekerd van een mooi, gewenst resultaat wanneer wij uw huis verbouwen.

Maak van uw huis een thuis

Het verbouwen van een woning is een erg verstandige keus. Door uw woning om te laten bouwen naar uw woonwensen maakt u van huis een echt thuis.

Kies dus vandaag nog voor Aruna Bouw- & Interieurbedrijf en laat onze medewerkers uw woning verbouwen. Al onze medewerkers zijn:

  • Timmerman voor uw timmerklussen
  • Tegelzetter voor in bijvoorbeeld uw keuken, toilet of badkamer
  • Stukadoor voor al uw muren
  • Schilder van zowel deuren, kozijnen als muren
  • Loodgieter voor goed passend leidingwerk

huis verbouwen

Schakel ons in voor het verbouwen van uw huis

Wilt u al uw verbouwingswensen onderbrengen bij één aanspreekpunt? Kies dan voor onze vakmensen. Bel snel naar 013 260 0003 en laat uw huis verbouwen door Aruna Bouw- & Interieurbedrijf!