Toe aan iets nieuws?

Maak van uw huis uw droomhuis. Onze medewerkers zullen graag uw huis renoveren. Het is toch ontzettend jammer dat u eigenlijk wel gelukkig bent met uw woning, maar net niet helemaal tevreden bent met enkele punten. Deze zijn misschien verouderd, versleten, niet meer naar uw smaak of onveilig volgens de huidige normen. Schakel dan Aruna Bouw- & Interieurbedrijf in om uw huis weer helemaal naar uw wens te maken. Het voordeel van het door ons laten regelen van het renoveren, is dat u voor alle klussen één aanspreekpunt heeft. Onze medewerkers zijn namelijk overal voor in te zetten. Wij leggen u dit graag even uit.

Een huis renoveren: wat is dat precies?

Renoveren is een erg brede term. Met renoveren worden alle klussen aan uw huis bedoeld. Dit kan bijvoorbeeld het aanbrengen van een dakkapel zijn, een serre aan uw huis plakken of de verplaatsing van een raam zijn, maar ook de verbouwing van een keuken, de tegels in de badkamer vervangen of uw woning vernieuwen door het plaatsen van domotica. En zo zijn er nog veel meer bouwklussen waarmee u uw huis mooier, ruimer, waardevoller en moderner kunt maken. Zoals gezegd bent u bij Aruna Bouw- & Interieurbedrijf bij het juiste adres voor deze klussen. Onze medewerkers zijn namelijk voor allerhande klussen in te schakelen. U hoeft dus niet voor uw dakkapel, nieuwe keuken of tegels allemaal aparte bedrijfjes te regelen. Zeker voor een grote klus als een huis renoveren, is het dus wel zo handig als alle voorkomende klussen door één en hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden. Bent u het ook daarmee eens? Kies dan vandaag nog voor Aruna Bouw- & Interieurbedrijf.

Wat te doen bij een renovatie?

Bij een renovatie is het erg belangrijk dat alles goed voorbereid is. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad bij om u meer te vertellen over de mogelijkheden in relatie met uw wensen. Om u alvast een idee te geven wat er allemaal bij komt kijken wanneer we uw huis renoveren:

  • Overleg met uw directe buren wat uw plannen zijn
  • Controleer of u er een vergunning voor nodig heeft
  • Vraag de vergunning ruim van te voren aan
  • Maak eventueel al zelf een schets met uw idee daarop
  • Bepaal hoeveel u wilt en kunt besteden aan dit project

huis renoveren

Uw huis laten renoveren?

U wilt uw woning laten renoveren? Kies dan voor de expertise en ervaring van onze vakmensen. Bel vandaag nog naar 013 260 0003 en laat uw huis renoveren door Aruna Bouw- & Interieurbedrijf!