Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.165.57.161 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
William ten Brink William ten Brink uit Waalre heeft geschreven op 23 augustus 2017 om 13:39
De firma Aruna heeft mijn hele huis verbouwd. Het hele proces is zeer spoedig verlopen met geweldig resultaat. Vanaf de planning tot aan de aandachtige afwerking is er duidelijkheid geweest over financiën, mogelijkheden met heldere uitleg en werd er handig mee gedacht, goeie oplossing voor een realistische prijs. Ik heb een paar maanden met de heren mogen samenwerken en dat was erg gezellig. Ontzettend leuk om te doen en erg leerzaam om met deze vakmannen mee te werken aan het onderhouden, verbouwen en mooi maken van mijn huis. Trots op het resultaat. Erg gelachen met de heren van Aruna. Helaas is er nu niks meer te doen. Hartelijk dank heren. Ik kan Aruna bouw, - & interieur aan iedereen aanraden.
David en Joyce Verbeek David en Joyce Verbeek uit Geldrop heeft geschreven op 30 mei 2017 om 13:50
Afgelopen mei 2017 heeft de firma Aruna bij ons de badkamer uitgebouwd en al het sanitair geplaatst. Dit hebben zij fantastisch gedaan! Niet alleen werken zij heel netjes (ruimen elke dag alles weer op), daarnaast komen zij met goede suggesties en laten zij voorbeelden zien hoe iets er in de praktijk uit gaat zien. Dit zijn echt vakmensen!!!
Familie van der Lijn Familie van der Lijn uit Eindhoven heeft geschreven op 10 april 2017 om 16:37
De verbouwing van onze woonkamer en toilet is prima verlopen. Precies volgens planning en zelfs nog iets sneller. Prettige en vriendelijke mensen die hier het werk kwamen doen. Fijn dat de opzichter geregeld even langs kwam om te kijken hoe alles verliep en om even bij te praten. De paar zaken die iets anders liepen dan verwacht zijn op een hele prettige manier opgelost. Dus voor een volgende klus zullen we zeker weer contact opnemen voor een offerte. En we zullen Aruna bouw,- & interieurbedrijf van harte aanbevelen.
Sandy van Westen Sandy van Westen uit Veldhoven heeft geschreven op 23 januari 2017 om 18:48
Op onze vraag naar een goeie aannemer voor de verbouwing van ons woonhuis werd ons Aruna bouw, - & interieur aanbevolen. Wat zijn we blij dat we gewacht hebben totdat Aruna tijd hadden voor de klus. Een perfect team, altijd vriendelijk, goed op elkaar ingespeeld en echte vakmensen. Zorgvuldig gaan ze met alles om, ruimen dagelijks voor vertrek alle spullen weer op. Maar wat we vooral als prettig hebben ervaren is dat er meegedacht wordt, ondanks dat alles al vast stond, zijn er in overleg met elkaar veranderingen aangebracht wat het woonhuis nog mooier heeft gemaakt. We kunnen echt niets bedenken wat niet klopt, Aruna heeft de gehele verbouwing perfect opgeleverd.
george van leusden george van leusden uit Eindhoven heeft geschreven op 9 december 2016 om 19:13
Verbouwen met Aruna bouw, - & interieurbedrijf was voor ons een prettige ervaring. Toen we verbouwplannen hadden hoorden we van vrienden en onze architect van Aruna bouw, - & interieurbedrijf. Aruna is een ambachtelijke bouwer met een goed product wat betreft prijs en kwaliteit. Vooral het meedenken van Will en zijn medewerkers tijdens de bouw hebben we erg op prijs gesteld. Je spreekt direct met “de Baas”, dus korte communicatielijnen en snelle beslissingen. Als we nog eens gaan bouwen staat Aruna bouw, - & interieurbedrijf bij ons boven aan de lijst.
Olivier Kuijpers Olivier Kuijpers uit Breda heeft geschreven op 16 oktober 2016 om 11:57
Wat we vooral prettig vonden, was dat Aruna flexibel is en meedenkt in oplossingen. Op het moment dat je gaat verbouwen, kom je altijd dingen tegen die anders zijn dan gepland. Bij ons bleek een gedeeltelijk verlaagd plafond boven het kookeiland in de keuken niet mogelijk. Aruna adviseerde om het hele plafond in de keuken te verlagen. Dat blijkt achteraf nog mooier te zijn. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We hebben een mooi én praktisch huis gekregen. Heerlijk om in te wonen. De prijs-kwaliteitsverhouding van het geleverde werk is uitstekend. En zonder onverwachte kosten.
Jeroen Balemans Jeroen Balemans uit Breda heeft geschreven op 21 mei 2016 om 16:23
Uitstekende aannemer. Tweede keer dat wij met hem werken. Hanteert reële prijzen, een aannemer die meedenkt tijdens de voorbereiding en uitvoering, idd alles tot in de puntjes regelt, hoge kwaliteit van het werk en van de materialen, nette afwerking en altijd een schone bouwplaats, strak in de planning, prettig en duidelijk in de communicatie. Tijdens de bouw bleek de achtergevel en een binnenmuur te slecht om te behouden: dit werd snel in goed overleg en tegen heel redelijke meerkosten aangepakt.
Rudolf en Janneke de Bakker Rudolf en Janneke de Bakker uit Helmond heeft geschreven op 20 maart 2016 om 16:11
Een erg grote klus, de gehele badkamer en daarnaast ook nog een nieuwe keuken plaatsen! We hadden eerst meerdere offerte bekeken en om eerlijk te zijn was Aruna Niet de goedkoopste. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen door het advies en de service die ze geven. Echt klasse. En nu alles af is zijn we blij met deze keuze! Absolute kwaliteit en ook in goed overleg. Petje af jongens!
Martien van Eijk Martien van Eijk uit Bavel heeft geschreven op 8 januari 2016 om 13:01
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Aruna. De hele benedenverdieping van ons huis is door hen verbouwd en gerenoveerd. Tijdens de verbouwing woonden wij tijdelijk ergens anders, toch hadden we goed zicht op alles wat er gebeurde. Iedere woensdagochtend was er bouwoverleg met ons. Heel prettig. Waar we het meest blij mee zijn? De grote garderobe bij de entree, de aanbouw aan de woonkamer en de prachtige en suite die de timmermannen van Aruna helemaal op maat hebben gemaakt. De mannen hebben echt oog voor detail. Ze zijn pas tevreden als het ook echt helemaal perfect is.