Het onderhoud van panden vergt veel tijd en moeite. Stilstaan is achteruitgaan, lijkt hier het motto. Ook voor alle onderhoudswerkzaamheden, incidenteel of structureel, heeft u Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf de ideale partner. Betrouwbaar en representatief.

wpfa15a148_05_06

Bedrijfs- en vastgoedonderhoud

In uw bedrijfspand ontvangt u uw klanten en werken uw werknemers. Daarom moet het er uiteraard ‘op en top’ uitzien en is onderhoud noodzakelijk. Een lekkend toilet moet snel gerepareerd worden en de ontvangstruimte kan soms wel een likje verf gebruiken. Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf neemt deze klussen graag van u over, en biedt daarbij service, kwaliteit en representatieve uitvoerders.

Of u wilt een leegstaand pand verhuren of verkopen dat eerst nog verhuur- of verkoop klaar gemaakt moet worden. Denk aan het behangen van een woonkamer of het verhelpen van schade aan het plafond. Door onze flexibele planning kunnen wij snel aan uw wensen tegemoet komen.

Onderhoudscontract

Niet alleen voor eenmalige klussen maar ook voor regelmatig onderhoud bent u bij Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf aan het juiste adres. Aan wat voor werkzaamheden moet u denken bij een onderhoudscontract? Eigenlijk aan alle vormen van huismeestertaken, zoals het vervangen van verlichting, schilderwerk, stukadoorswerkzaamheden, plaatsing van deuren, het onderhoud van sloten en nog veel meer. Een onderhoudscontract sluit u voor uw bedrijfspand, of bijvoorbeeld voor uw studentenhuis.

Wij hebben dit soort onderhoudscontracten inmiddels gesloten met diverse verhuurmakelaars, verenigingen van eigenaren, beheersverenigingen en woningcorporaties.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!