Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing, renovatie of onderhoud, wij zijn u graag van dienst. Bij kleine klussen, maar ook bij hele grote! Want uw bouwproject en de zorgen er omheen nemen we graag van u over: van begin tot eind. Juist in het overnemen van het totale traject zult u de toegevoegde waarde van Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf herkennen.

Waar mag u op rekenen?

1. Advies aan de tekentafel
U kunt bij ons geen nieuw huis uitzoeken. Maar we helpen u graag bij het vinden van een architect die aansluit bij en zich kan inleven in uw ambities en woonwensen. En zodra de bouw is gestart, na de benodigde tekeningen en vergunningen, houden wij rekening met uw wensen en de ideeën van de architect. We denken mee en helpen met goed doordachte oplossingen.

2. Kwaliteit in verbouwing en renovatie
Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf is ook de juiste partner als het gaat om verbouwing of renovatie van uw huis. Van het plaatsen van een dakkapel, de aanbouw van een serre, het realiseren van een overkapping of garage tot en met een complete renovatie.

3. Wij regelen het verder!
Elke klus wordt vooraf met u doorgesproken. We stellen een plan van aanpak en planning op, zodat duidelijk is wat er wanneer gaat gebeuren. Wij onderhouden de contacten met de architect en met alle andere partijen die nodig zijn om uw droomhuis te realiseren.

4. We houden u op de hoogte
Tijdens het bouwproces wilt u goed geïnformeerd blijven over de voortgang. Logisch! Op gezette tijden, zoals bij aanvang en afronding van elke bouwfase, houden wij u op de hoogte. En krijgt u tijdens de bouw nieuwe inzichten of wilt u iets toch liever anders uitgevoerd zien? Geen probleem. Laat het ons weten en wij informeren u over de mogelijkheden, planning en kosten.

5. Gebruik van nieuwste technieken
Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf gaat voor duurzaam bouwen. Dit betekent dat we werken met de beste, duurzame materialen en een kwaliteit neerzetten, die meegaat tot ver in de toekomst. Maar ook dat wij vertrouwd zijn met de nieuwste energiezuinige installaties. En dat we onze expertise op het gebied van Domotica inzetten, waarmee u niet alleen verder bezuinigt op energie, maar waarmee ook het comfort en de veiligheid van uw woning toenemen.

6. Nazorg en garantie
Ook na de bouwperiode wilt u er zeker van zijn dat alles aan uw woning in orde is én blijft. Aruna Bouw,- & Interieur verhelpt eventuele gebreken die na de bouw aan het licht komen. Gegarandeerd, snel en vakkundig. Ook helpen wij u desgewenst met service en onderhoud. Onze Onderhoudscontracten verzekeren u tegen alle risico’s die met een woning gepaard kunnen gaan.