Behoefte aan meer ruimte?

Als u behoefte heeft aan meer ruimte, dan is een aanbouw aan uw woning dé perfecte oplossing daarvoor. Een aanbouw, zoals een serre, erker, dakkapel, garage, bijkeuken of veranda, maakt uw woning in één klap ruimer, mooier en meer waard. U geniet dus niet alleen nu van uw extra ruimte, maar ook als u straks uw huis misschien gaat verkopen. Wacht dus niet langer en beslis vandaag nog uw woonruimte te laten vergroten door de hulp van Aruna Bouw- & Interieurbedrijf in te schakelen.

Schitterende aanbouw aan uw woning

U heeft misschien al wat mogelijkheden in aanbouw gezien bij familie, vrienden of bij u in de wijk. U was daar van onder de indruk hè? Groot gelijk. Een mooie, ruime erker, een romantische serre of een praktische dakkapel zijn slechts enkele voordelen van de vele mogelijkheden waarmee u uw woning in één klap vergroot. U zult verbaasd staan hoeveel ruimte één kleine aanbouw al geeft. Deze plek kunt u lekker helemaal inrichten naar uw wens. Een leuk bijkomend voordeel is dat u straks met úw woning indruk maakt op familie, vrienden en voorbijgangers..! Kortom, een aanbouw aan uw woning is de perfecte oplossing voor u. Maak dus vandaag nog de keuze voor een uitbreiding aan uw huis en geniet.

Wanneer kies ik voor een aanbouw?

U bent gelukkig met uw woning, maar merkt dat u behoefte heeft aan meer ruimte. Een nieuw huis kopen kost erg veel geld, en misschien wilt u uw wijk, dorp of stad helemaal niet verlaten. Kies dan voor dé oplossing voor meer ruimte en besluit vandaag nog een serre, erker, veranda, dakkapel, garage, carport, bijkeuken, dakterras of welke uitbreiding dan ook door onze experts te laten realiseren.

De medewerkers van ons bouwbedrijf hebben al sinds 2008 ervaring op het gebied van aanbouwen. Laat hen uw aanbouw verzorgen bij u in huis om de volgende redenen:

  • Uw woonruimte wordt vergroot
  • U ontvangt meer natuurlijk licht
  • U heeft veel keuze in soorten en designs
  • U verhoogt de waarde van uw woning
  • U krijgt meer inrichtingsmogelijkheden

aanbouw woning

Ook een aanbouw aan uw woning? Neem contact met ons op

U bent inmiddels overtuigd van de vele voordelen die extra leefruimte u biedt? Wacht dan niet langer en laat uw wens in vervulling gaan dankzij de vakmensen van ons bouwbedrijf. Extra ruimte in uw woning is dé oplossing voor meer woongenot. Bel dus snel naar 013 260 0003 en laat de aanbouw van uw woning door Aruna Bouw- & Interieurbedrijf realiseren!